Tyra Banks Show

Om någon har läst i min gamla blogg så vet ni säkert att jag har lite svårt för Tyra Banks. I hennes talkshow, the Tyra Banks Show, tar hon ofta upp ämnen som rör tonåringar. Hon ser sig gärna som en förebild för unga tjejer och har gjort ämnet lite till sin hjärtefråga. Nu har jag letat upp lite klipp från serien som jag tycker är viktiga att se. Det första blir några klipp från ett avsnitt om mammor som spionerar på sina barn. Tyra sitter och skrattar hjärtligt när mamman berättar att hon tvingar sina döttrar att klä av sig nakna inför henne efter en dejt och att hon lirkar upp låset till deras dagböcker för att sedan läsa innehållet. Och det blir värre...

Sen kommer en andra mamma in i bilden som tycker att hon har all rätt i världen att spionera på sin dotter för att hon hade sex när hon var 15 år gammal. Mamman fasar över vilken ung ålder det är och snyftar att hon själv minsann väntade tills hon var 18 och hade kommit överens (läs bestämt) med sin dotter att hon också skulle vänta. Hemskt.

Men vänta, vad gör då Tyra? Hon skickar mamman till en SPIONEXPERT! Den här spionen ger mamman ett datorprogram som gör det möjligt för henne att se och läsa allt hennes dotter gör på datorn. Från vilka hemsidor hon besökt till alla mail hon har skickat. Hon får också en gpsmobil som gör det möjligt för henne att se exakt var dottern befinner sig, och har befunnit sig den senaste månaden. Grattis, varsågod! Så går det om man har sex när man är 15. Mamman har inte ens tänkt på att det finns en anledning till att dottern inte öppnar sig och berättar om vem hon är med. Tyra tycker att det är helt okej eftersom hennes dotter var rebellisk utom kontroll. Dessutom börjar spionexperten babbla på om hur många "sex offenders" det finns, som om det ger mamman rätt att kontrollera varje andetag hennes barn tar?

Hennes dotter kommer ut och alla behandlar henne som om hon vore något slags problembarn. Hennes mamma har tydligen rätt att kolla igenom hennes mobil för att hon skickar sexiga sms till killen hon gillar. Sen berättar hon om killen hon träffade, han var 18 och hon är 15. Publiken säger "oooooh". Skandalöst.

Sista mamman övervakar sina döttrar för att den ENA av dem skar sig. Hon tänkte inte ens på att prata ut det med dottern eller skicka henne till en psykolog. Vet ni vad hon gör? Hon kontrollerar mobilen och ringer upp nummer hon inte känner igen och anmäler. Hon låter ingen använda internet eller skicka mail. De får inte gå ut och träffa sina vänner, de får bara träffa vännerna om vännerna kommer till dem. Hon tvingar dem att skicka ett sms varje gång de kommer till skolan och varje gång de lämnar skolan. Hon går igenom deras rum några gånger i månaden.

Vad säger mamman? Att hon bygger upp deras självförtroende.Skulle det här vara män som spionerade på kvinnor skulle det bli kaos. Nu skrattar man bara lite, hihi vad gulligt det finns så mycket kärlek här inne.

Det som gör mig mest upprörd är nog den andra mamman, som trodde att hon hade en anledning att spionera på sin dotter.

Kommentarer
Postat av: Maggie

OHMYGOD I LOVE TYRA SO MUCH, YOU DONT KNOW NOTHIN SHE CARES ABOUT US WE LOVE TYRA!!!!! SHUT UP, BIAATCH CUZ YOU DONT LOVE TYRA. eller nåt.Me loves Tyra och hennes fans <3

2010-06-24 @ 22:45:27
URL: http://maggieinred.blogspot.com
Postat av: Maggie

Och det där avsnittet är hemskt. Det är okej att behandla ungdomar hur man vill, för vi är bara våra föräldrars ägodelar. Ja.

2010-06-24 @ 22:47:04
URL: http://maggieinred.blogspot.com
Postat av: Karolina Goes crasy-k

Hej! kika gärna på min sko! å rösta!http://nelly.com/designyourshoe/?obj=AzvqZiuW6zpT8mV9Fl2PY0Mx25a6Zt9YjtC7RwSNk6efhzelYT1v#shoeGalleryoch ta gärna en titt i min konst blogg! kram

2010-07-29 @ 15:17:31
URL: http://crasy-k.devote.se
Postat av: Candy

"Sista mamman övervakar sina döttrar för att den ENA av dem skar sig. Hon tänkte inte ens på att prata ut det med dottern eller skicka henne till en psykolog. Vet ni vad hon gör? Hon kontrollerar mobilen och ringer upp nummer hon inte känner igen och anmäler. Hon låter ingen använda internet eller skicka mail. De får inte gå ut och träffa sina vänner, de får bara träffa vännerna om vännerna kommer till dem. Hon tvingar dem att skicka ett sms varje gång de kommer till skolan och varje gång de lämnar skolan. Hon går igenom deras rum några gånger i månaden."Jag fattar varför den ena ungen skar sig. Med en sån mamma.

2010-09-13 @ 00:38:20
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0